De ce sa investesc

De ce sa investiti in fondurile administrate de Globinvest

Fiind forme institutionalizate de concentrare a banilor dvs. si de plasare a acestora in investitii profitabile, in comparatie cu alte alternative de plasament, fondurile de investitii va ofera o serie de avantaje:

Mutualitate

Fondul foloseste pentru investitii totalitatea sumelor depuse in comun de catre investitori, ceea ce le ofera acestora drepturi si obligatii egale, precum si castiguri proportionale cu valoarea investitiei personale.

Lichiditate

Neavand fixata nici o scadenta, retragerile din fond pot fi facute oricand. In plus, in cazul retragerilor partiale, sumele ramase in fond beneficiaza de toate avantajele initiale, spre deosebire de un depozit bancar, a carui utilizare inainte de scadenta conduce la pierderea dobanzii bonificate.

Cu toate ca termenul legal pentru onorarea rascumpararilor este de maxim 10 zile, pentru a creste calitatea serviciilor prestate investitorilor sai, politica Globinvest este de a onora rascumpararile in cel mult 3 zile de la data inregistrarii acestora.

Economii de scala

Deoarece plasamentele fondului sunt frecvente si mari ca valoare, acesta obtine de regula valori mult mai mici ale comisioanelor de tranzactionare decat ar obtine o persoana fizica. Acest fapt conduce la economii importante si deci la cresterea performantei.

Diversificare

Pentru a mari sansele de castig si a scadea riscurile, fondul foloseste instrumente financiare variate si realizeaza plasamente diversificate.

Transparenta totala

Fondurile sunt obligate prin lege sa asigure o transparenta ridicata a activitatii lor. In cazul societatii de administrare SAI Globinvest SA, transparenta totala a activitatii este un obiectiv strategic, prin care se individualizeaza in raport cu concurenta.

 Management profesionist

Echipa manageriala a societatii Globinvest este alcatuita din profesionisti cu o bogata experienta a activitatii pe piata financiara româneasca. Deoarece castigurile societatii de administrare depind direct de performantele fondurilor administrate, aceasta echipa face toate eforturile sa gestioneze cat mai bine banii dvs. 

Servicii care va ofera controlul

Unul dintre motivele pentru care investitorii prefera fondurile administrate de SAI Globinvest este transparenta deosebita a activitatii sale.

Rapoarte periodice

In calitate de investitor al unui fond administrat de Globinvest veti beneficia la cerere de raportari periodice, care contin o descriere extensiva a evolutiei fondului in perioada respectiva, pe care le puteti  obtine pe mail, prin posta sau le regasiti online pe site-ul nostru.

Pagina de internet

Documentele publice oficiale ale fondurilor, rapoartele periodice publicate, ultimele informatii despre evolutia fondului, structura plasamentelor, extrase de presa si multe altele pot fi gasite pe siteul nostru.

Posibilitatea dechiderii unui Cont investitor sau a unui Cont user va confera posibilitatea de a avea acces la situatia financiara in orice moment atat de pe telefon cat si de pe desktop sau tableta. 

Telefonul investitorului

Sunand oricand in timpul orelor de program la numarul 0264/595925, puteti beneficia de informatii cu privire la valoarea unitatii de fond, valoarea plasamentelor dvs., evolutia fondului si perspectivele sale pe termen scurt.

Politica usilor deschise

Vizitati-ne oricand la sediul societatii din Cluj Napoca, str. Universitatii nr. 3/23, pentru a ne cunoaste, a vedea cum ne desfasuram activitatea si pentru a primi orice informatii despre posibilitatile de investitii oferite de societatea noastra.