carousel-historypng

Alternativa la depozite prin Globinvest

03/11/2021

Globinvest va ofera primul sau fond cu un profil de risc mai scazut!

In contextul in care fondurile deschise de investitii administrate de societatea noastra ofera deja investitorilor o gama variata de produse cu expunere considerabila pe actiuni cotate local dar si pe pietele internationale de capital, SAI Globinvest SA va propune un nou fond deschis de investitii, Globinvest Bonds.

Obiectivul fondului este de a oferi investitorilor posibilitatea de a realiza plasamente cu un profil de risc mai scazut, ca o alternativa la clasicele depozite bancare. Fondul va incerca sa ofere randamente superioare ratelor dobanzilor bancare, printr-o politica de plasamente orientata pe termen mediu, realizata in principal in titluri de credit cu discount si/sau purtatoare de dobanda de tipul titlurilor de stat, obligatiunilor municipale sau corporatiste, depozitelor bancare si in actiuni cotate cu o politica clara de distribuire de dividende.

Prin autorizatia nr. 214/11.10.2021, Autoritatea de Supraveghere Financiara a autorizat oferta publica de unitati a Fdi Globinvest Bonds si a inscris fondul in Registrul ASF cu numarul CSC06FDIR/120121.

Unitatile de fond emise de Fdi Globinvest Bonds vor fi distribuite doar prin intermediul SAI Globinvest SA si sunt accesibile prin plati directe investitorilor ce deja au unitati la oricare din fondurile administrate de SAI Globinvest SA sau on-line, in urma deschiderii unui cont de investitor in site-ul societatii.

Documentele fondului sunt disponibile mai jos, si pentru orice infomatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la tel. 0264 595 925 sau la glob@globinvest.ro.

 

Documente care te-ar putea interesa: