carousel-historypng

Acoperiti prin Globinvest riscul unei potentiale crize alimentare

21/07/2022

In contextul in care multi analisti sunt preocupati de o potentiala criza alimentara la nivel mondial, consecventa politicii de a oferi clientilor o gama diversificata si cat mai completa de fonduri de investitii, SAI Globinvest SA anunta cu placere lansare unui nou fond deschis de investitii, Globinvest FOOD.

Obiectivul fondului este de a oferi investitorilor o expunere pe sectorul alimentar european, prin intermediul unui portofoliu compus din cele mai mari companii din domeniu, la care se vor adauga insa si producatori alimentari de o mai mica anvergura, cotati la bursele europene.

Prin autorizatia nr. 82/12.05.2022, Autoritatea de Supraveghere Financiara a autorizat oferta publica de unitati a Fdi Globinvest Food si a inscris fondul in Registrul ASF cu numarul CSC06FDIR/120126.

Incepand cu 20.07.2022, unitatile de fond emise de Fdi Globinvest Food vor fi distribuite prin intermediul SAI Globinvest SA, fara comisioane la cumparare si rascumpare in conditii normale (fiind comisionata in schimb tranzactionarea excesiva), si sunt accesibile prin plati directe investitorilor ce deja au unitati la oricare din fondurile administrate de SAI Globinvest SA sau on-line, in urma deschiderii unui cont de investitor in site-ul societatii.

Documentele fondului sunt disponibile mai jos, si pentru orice infomatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la tel. 0264 595 925 sau la glob@globinvest.ro.

Documente care te-ar putea interesa: