carousel-historypng

Investiti in SUA prin Globinvest

30/10/2021

Cu doar 10 lei, poti face investitii in SUA!

In contextul in care o parte din fondurile deschise de investitii administrate de societatea noastra ofera deja investitorilor iesirea pe piata europeana de capital, SAI Globinvest SA va propune un fond deschis de investitii nou, Fdi GlobUS BlueChips.

Obiectivul fondului este de a oferi investitorilor o expunere pe cea mai dinamica piata de capital din lume, prin intermediul unui portofoliu compus din cele mai reprezentative companii americane, componente ale indicilor Dow Jones Industrial si Standard&Poors 500.

Fondul GlobUS BlueChips va acoperi un univers investitional format din cele mai mari companii americane, acoperind cele mai importante ramuri ale economiei modiale, din care amintim: Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet (Google), Facebook, Berkshire Hathaway, Visa, Johnson & Johnson, Walmart, NVIDIA, Mastercard, Home Depot, Procter & Gamble, Walt Disney, Bank of America, PayPal, Intel, Adobe sau Netflix. Din considerente strategice sau de oportunitate, universul investitional poate fi completat si cu alte companii listate, cum ar fi de exemplu UiPath, prima companie romaneasca listata la bursa din New York.

Prin autorizatia nr. 70/20.04.2021, Autoritatea de Supraveghere Financiara a autorizat oferta publica de unitati a Fdi GlobUS BlueChips si a inscris fondul in Registrul ASF cu numarul CSC06FDIR/120120.

Unitatile de fond emise de Fdi GlobUS BlueChips vor fi distribuite doar prin intermediul SAI Globinvest SA, fara nici un fel de comision, nici la cumparare si nici la rascumparare, si sunt accesibile prin plati directe investitorilor ce deja au unitati la oricare din fondurile administrate de SAI Globinvest SA sau on-line, in urma deschiderii unui cont de investitor in site-ul societatii.

Documentele fondului sunt disponibile mai jos, si pentru orice infomatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la tel. 0264 595 925 sau la glob@globinvest.ro.