Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentare

Societatea comerciala SAI Globinvest SA detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile, logo-urile, bazele de date si toate celelalte materiale prezentate in acest site. SAI Globinvest SA poate modifica continutul si structura site-ului in orice moment fara nici o informare prealabila.

SAI Globinvest SA este o societate de administrare a investitiilor, autorizata de Autoritatea de Supravheghere Financiara din Romania (decizia 320/12.12.1995 si atestatul 9/16.03.2017) si are sediul social in Cluj-Napoca, str. Universitatii nr.3 ap.23, CP 400091.

SAI Globinvest SA are un obiect unic de activitate, respectiv administrarea fondurilor deschise de investitii, precum si a fondurilor de investitii alternative. Fondurile administrate, prezentate in detaliu in site, sunt asimilabile produselor societatii.

Orice persoana care doreste sa se informeze cu privire la unul din fondurile administrate poate folosi informatiile prezentate pe site, sau este rugata sa contacteze SAI Globinvest SA pentru a afla detalii - disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente etc.

Orice persoana care doreste sa sa achizitioneze on-line unitati la unul din fondurile prezentate pe site, poate face doar dupa  finalizarea demersurilor legale necesare deschiderii unui cont de investitor. Detalii gasiti aici: https://www.globinvest.ro/informatii-utile/operatiuni-on-line/

Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea vreunei decizii. Prin urmare, SAI Globinvest SA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Politica de livrare (modalitati si termen de livrare)
Prin intermediu acestui site, puteti achizitiona sau rascumpara unitati de fond emise de fondurile de investitii administrate de SAI Globinvest SA, in condiile prevazute in documentele legale de functionare, ce pot fi accesate pe pagina dedicata fiecarui fond in parte.

Fondurile emit unitati de fond de un singur tip, in forma nominativa, dematerializate, intr-o singura serie, ce vor fi platite integral la momentul subscrierii. Pretul de cumparare al unei unitati de fond este egal cu valoarea unitara a activului net al fondului calculat de administrator pe baza activelor din ziua in care s-a facut creditarea conturilor colectoare ale fondului pentru emiterea respectivelor unitati si certificat de depozitar. Emiterea (echivalenta livrarii) unitatilor subscrise se realizeaza in ziua lucratoare urmatoare celei in care s-a realizat creditarea conturilor colectoare ale fondului.

Eliberarea extrasului de cont care atesta realizarea operatiunilor de alocare de unitati de fond se va efectua cel tarziu in prima zi lucratoare dupa alocare. Notificarea investitorului se va realiza prin intermediul unui suport durabill de natura predarii personale, a corespondentei postale, a emailului, sau prin rapoarte generate prin intermediul paginii de internet.

Politica de retur (modalitati si termen de retur)

Deoarece unitatile de fond detinute de un investitor nu pot fi transferate ori instrainate in orice mod, ci doar rascumparate de catre Fond, la cererea acestuia, la achizitionarea de unitati de fond nu exista posibilitatea legala a returului.

Investitorii pot cere insa in orice zi lucratoare rascumpararea integrala sau partiala a unitatilor detinute, prin depunerea unui formular de rascumparare la oricare din distribuitorii autorizati ai Fondului sau din contul de investitor deschis in site.

Pretul de rascumparare al unitatii de fond este pretul cuvenit investitorului la data inregistrarii cererii de rascumparare si este format din valoarea unitara a activului net calculat de administrator si certificat de depozitar, pe baza activelor din ziua in care s-a inregistrat cererea de rascumparare. Din valoarea rascumparata se scade comisionul de rascumparare, precum si orice alte taxe legale.

Pretul de rascumparare va fi platit in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data inregistrarii respectivei cereri, prin virament bancar sau in numerar, din conturile nepurtatoare de dobanda deschise la distribuitorii fondului.

Eliberarea extrasului de cont care atesta realizarea operatiunilor de anulare de unitati de fond se va efectua cel tarziu in prima zi lucratoare dupa anulare. Notificarea investitorului se va realiza prin intermediul unui suport durabill de natura predarii personale, a corespondentei postale, a emailului, sau prin rapoarte generate prin intermediul paginii de internet.

Politica de confidentialitate si informatii despre protejarea datelor cu caracter personal

SAI Globinvest SA a implementat politici si proceduri interne privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, care prevad ca:

- in cadrul societatii toate date personale colectate vor fi prelucrate astfel incat sa fie asigurata protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice implicate;

- SAI Globinvest SA colecteaza date personale doar in scopul indeplinirii obiectului sau de activitate;

- in prelucrarea datelor personale vor fi respectate principiile legalitatii, echitatii, transparentei, limitarilor legate de scop si reducerea la minimum a datelor prelucrate;

- toate solicitarile personelor vizate prelucrate in baza prezentelor proceduri se depun in mod gratuit, in limita unei solicitari pe an, sau pana la rectificarea acestora, si vor fi rezolvate cu maxima celeritate, intr-un termen ce nu va depasi 30 zile lucratoare.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.globinvest.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal catre SAI Globinvest SA isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: trimiterea de catre SAI Globinvest SA a unor materiale informative, daca e cazul; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SAI Globinvest SA in vederea efectuarii de studii sau transmiterii de materiale promotionale; realizarea de catre SAI Globinvest SA de recrutari de personal; solutionarea de catre SAI Globinvest SA a solicitarilor si reclamatiilor adresate SAI Globinvest SA. SAI Globinvest SA va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente sa le solicite. De asemenea, SAI Globinvest SA nu va inchiria sau vinde bazele de date proprii unor terte parti.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Un formular prin intermediul caruia puteti solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal prelucrate, gasiti aici: https://www.globinvest.ro/globinvest/pagina-documente/

Daca aveti intrebari cu privire la prevederile prezentate anterior, va rugam sa ne contactati, in orice mod va este la indemana.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al SAI Globinvest SA.