carousel-terms-and-conditionspng

Termeni si Conditii

Societatea comerciala SAI Globinvest SA detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile, logo-urile, bazele de date si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

SAI Globinvest SA poate modifica continutul si structura site-ului in orice moment fara nici o informare prealabila. Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata oferta de produse/servicii venind din partea SAI Globinvest SA. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea vreunei decizii. Prin urmare, SAI Globinvest SA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.globinvest.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal catre SAI Globinvest SA isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: trimiterea de catre SAI Globinvest SA a unor materiale informative, daca e cazul; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SAI Globinvest SA in vederea efectuarii de studii sau transmiterii de materiale promotionale; realizarea de catre SAI Globinvest SA de recrutari de personal; solutionarea de catre SAI Globinvest SA a solicitarilor si reclamatiilor adresate SAI Globinvest SA. SC SAI Globinvest SA va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente sa le solicite. De asemenea, SAI Globinvest SA nu va inchiria sau vinde bazele de date proprii unor terte parti.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Daca aveti intrebari cu privire la prevederile prezentate anterior, va rugam sa ne contactati, accesand sectiunea contact.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al SAI Globinvest SA.